Opstartcursus

Prijs Gratis (bij aanschaf Dutchy)
Onderwerpen Dutchy, Cura (slice software)
Duur Dagdeel
Locatie Dronten
Aantal personen 2 – 3 personen

Iedere Dutchy wordt standaard geleverd met een opstartcursus. Op deze manier gaat u met een werkende printer aan de slag en weten wij zeker dat hij in goede handen is. In deze cursus wordt allereerst stilgestaan bij hoe de printer werkt, hoe je hem aanstuurt en hoe je bijvoorbeeld gemakkelijk van rol filament kunt wisselen. Ook komt simpel onderhoud aan de orde en wat eventuele problemen kunnen zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat u een eigen laptop mee neemt zodat we gezamenlijk de juiste software kunnen installeren met de juiste instellingen. De cursus eindigt met het zelfstandig kunnen voorbereiden en printen van een klein model. Ook adviseren wij vaak in welke (gratis) ontwerpsoftware het meest geschikt is voor uw toepassing en kunnen wij hier een kleine demo over geven.

Opstartcursus op locatie

Onderwerpen Dutchy, Cura (slice software)
Duur Dagdeel
Locatie Op locatie
Aantal personen 2 – 3 personen

Wij adviseren iedereen om de opstartcursus bij ons in Dronten te volgen. Dit maakt ons als bedrijf toegankelijker en maakt de cursus flexibeler. Daarnaast krijgt u een rondleiding in ons bedrijf en kunt u zien hoe de printers gebouwd worden.

Indien verwacht wordt dat de Dutchy op locatie bezorgd wordt, geldt ook de inbegrepen scholingscursus van een dagdeel, met de volgende restrictie. Een reistijdvergoeding van €35,- per uur en een kilometervergoeding van €0,39 per kilometer. Genoemde prijzen zijn exclusief btw. Per locatie dient een ruimte beschikbaar te zijn waar de scholingscursus gegeven kan worden. Dagdeel, locatie en de namen van de cursisten dienen ruim van tevoren afgesproken te worden.

CAD cursus met Fusion 360 plus 3D printen

Prijs € 500 p.p.
Onderwerpen Fusion 360, 3D printen
Duur 20 Uren
Locatie Dronten, op locatie
Aantal personen Maximaal 6 personen

De cursus Fusion 360 plus 3D printen wordt gegeven in het Fablab Flevoland in het gebouw van Flevobike (de Morinel 55 in Dronten).

Ons doel is om mensen te helpen bij het zich eigen maken van moderne digitale ontwerp en maak technieken, voor zowel hobby als voor professionele toepassing in het bedrijfsleven. Om iedere cursist effectief te kunnen helpen is de groepsgrootte beperkt van drie tot maximaal zes personen.

We werken met blokken van twee lesuren en dan pauze. Maximaal vier lesuren per dag. De tijdstippen bepalen we in overleg met de deelnemers. De deelnemers brengen hun eigen laptop mee (Apple of Windows).

Kosten voor 20 lesuren €500,-

Inclusief gebruik 3D printers, materiaal en koffie of thee.
Treinstation is op 600 meter vanaf de cursusruimte. Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden binnen een straal van 70 meter van de cursusruimte.

De cursus wordt gegeven door een bevoegd docent met ervaring in de maakindustrie.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

adminCursussen