Opstartcursus

Prijs Gratis (bij aanschaf Dutchy)
Onderwerpen Dutchy, Cura (slice software)
Duur Dagdeel
Locatie Dronten
Aantal personen 2 – 3 personen

Iedere Dutchy wordt standaard geleverd met een opstartcursus. Op deze manier gaat u met een werkende printer aan de slag en weten wij zeker dat hij in goede handen is. In deze cursus wordt allereerst stilgestaan bij hoe de printer werkt, hoe je hem aanstuurt en hoe je bijvoorbeeld gemakkelijk van rol filament kunt wisselen. Ook komt simpel onderhoud aan de orde en wat eventuele problemen kunnen zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat u een eigen laptop mee neemt zodat we gezamenlijk de juiste software kunnen installeren met de juiste instellingen. De cursus eindigt met het zelfstandig kunnen voorbereiden en printen van een klein model. Ook adviseren wij vaak in welke (gratis) ontwerpsoftware het meest geschikt is voor uw toepassing en kunnen wij hier een kleine demo over geven.

Opstartcursus op locatie

Prijs € 200
Onderwerpen Dutchy, Cura (slice software)
Duur Dagdeel
Locatie Op locatie
Aantal personen 2 – 3 personen

Wij adviseren iedereen om de opstartcursus bij ons in Dronten te volgen. Dit maakt ons als bedrijf toegankelijker en maakt de cursus flexibeler. Daarnaast krijgt u een rondleiding in ons bedrijf en kunt u zien hoe de printers gebouwd worden.

Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen wij de printer ook bij u afleveren inclusief cursus. De cursus is verder identiek maar als toevoeging kunnen we een kleine presentatie geven aan een grotere groep collega’s over de mogelijkheden van de printers en de verschillende ontwerp programma’s die gebruikt kunnen worden.

Introductieles

Prijs € 550 (€ 320 bij aanschaf of bezit van een Dutchy)
Onderwerpen Tinkercad, Fusion 360
Duur Blokuur
Locatie Op locatie
Aantal personen 10 – 30 personen

Wij hebben een aantal verschillende lessen ontwikkeld voor het onderwijs waarin wij een complete klas (inclusief docent) meenemen in het bedenken, modelleren en printen van een eigen ontwerpje. En dat alles binnen één les!

Als docent kan je gemakkelijk meekijken met hoe de software werkt, hoe snel de kinderen het oppakken en hoe de printer in het klaslokaal ingezet kan worden: gewoon bij de leerling op tafel!

Dit is ideaal voor als je een Dutchy hebt aangeschaft, hiervoor hebben wij zelfs een gereduceerd tarief. Wij kunnen de les ook geven wanneer u al een andere printer heeft en nog even dat laatste zetje in de rug nodig heeft. Maar ook wanneer u nog twijfelt over de aanschaf of als verdiepende les voor de leerlingen. Mocht u daarna nog een Dutchy aanschaffen dan wordt het verschil in prijs van de les uiteraard verrekend.

Avondcursus CAD design

Prijs € 95 – € 250 p.p. (in overleg)
Onderwerpen Fusion 360, Solidworks
Duur 4 – 10 avonden
Locatie Dronten, op locatie
Aantal personen 5 – 15 personen

Wij zijn zelf ervaren ontwerpers en hebben al geruime ervaring met het geven van ontwerp cursussen. Wij gebruiken hiervoor Fusion 360 aangezien deze software gratis beschikbaar is maar SolidWorks valt ook binnen de mogelijkheden.

Dit is een cursus met huiswerk om binnen enkele weken goed op weg te kunnen zijn binnen een professioneel CAD programma. Bij kleinere groepen kan deze cursus bij ons gegeven worden en anders wordt er ergens een ruimte geregeld.

Deze cursus kan natuurlijk ook bij u in het bedrijf of op school gegeven worden. Aan het docententeam of bijvoorbeeld aan de ouders van uw leerlingen om ook hen iets extra’s te kunnen bieden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief eventuele reisvergoeding van en naar Dronten à 30 ct/km

adminCursussen